Hundedressur efterår 2018

Efterårs træning

Hvalpe træning: Kurset henvender sig primært til forårets hvalpe som skal socialiseres og til hunde som endnu ikke har deltaget i et træningsforløb. Vi starter op med almindelig lydighed, kontakt øvelser, gå pænt i snor, sit, dæk og indkald. Senere fortsætter vi med lidt grundlæggende apportering.

Åben Klasse m. udvidet apportering: Dette kursus forudsætter at du og din hund har den basale lydighed på plads, og er starter op med apportering. På holdet arbejder vi aldrig med de samme øvelser det samme sted to gange. Der trænes enkelt og dobbelt markering, distraktion, frit søg og dirigering på land og på vand. Der trænes på dummyer og vildt.

Begge hold starter torsdag d. 16 august kl. 18.00 ved Hald sø. Træningen foregår på terræn ved Karup og forløber over 8 gange, træningsplan udleveres ved kursus start, hvalpe træning kr. 350, Åben Klasse kr. 400.

Der er fælles afslutning for begge hold onsdag d. 3 oktober Tid og sted oplyses senere. Til denne afslutning laver vi sjove konkurrencer, som sætter både hund og ejer på arbejde. Der er selvfølgelig fine præmier til de heldige vindere. Vi tager grillen med, så der vil være mulighed for at købe pølser, øl og vand til fornuftige priser, så tag gerne familien med.      

Karen SLylvest 24.01.2011 22:16

Flot hjemmeside og let at finde rundt på.